Primăria Capitalei deschide două centre de zi destinate copiilor proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina

0
Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Bucureşti

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă deschiderea a două centre de zi destinate copiilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina.

”Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, în colaborare cu Fundația Romanian Angel Appeal, deschide două Centre de zi destinate copiiilor aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina.

Centrele sunt situate pe strada Turnu Măgurele nr. 17 A, sector 4 și pe Șoseaua Ștefan Cel Mare nr. 1, sector 1”, precizează precizează PMB, pe pagina de Facebook.

Persoanele vorbitoare de limba ucraineană/ rusă, interesate să se implice voluntar în activități educaționale alături de copiii ucraineni, sunt rugate să se înscrie, începând de vineri, 4 martie, la adresa de e-mail registratura@dgas.ro.

Este necesară îndeplinirea următoarelor condiții: să vorbească fluent limbile ucraineană/ rusă și română, să aibă o recomandare din partea unei persoane juridice (angajator/ asociație/ fundație nonguvernamentală unde activează sau a activat).

Persoanele care vor aplica vor participa la un interviu susținut de specialiștii din cadrul DGASMB, iar în cazul în care vor fi selectate, vor fi implicate în numeroase activități menite să îi sprijine pe copiii străini sau apatrizi care au ajuns la București din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.