Lecții online pentru Bacalaureat 2022, susținute de Facultatea de Matematică şi Informatică – Universitatea ”Ovidius” din Constanţa

0
Sursa foto: facebook.com/ovidius.mate.info

O nouă sesiune de şedinţe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2022 este organizată de Facultatea de Matematică şi Informatică (FMI) din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, în perioada 5 martie – 11 iunie, relatează Agerpres.

Participarea la lecţiile de matematică este gratuită, acestea fiind susţinute online pe platforma Cisco Webex, în fiecare sâmbătă, între orele 12,00 – 14,00.

„Lecţiile de pregătire pentru examenul de Bacalaureat au devenit o tradiţie pentru Facultatea de Matematică şi Informatică, acesta fiind al treilea an consecutiv în care organizăm şedinţele în format online, în timp ce în format clasic au loc de peste 20 ani evenimente dedicate elevilor, printre care şi astfel de lecţii”, a precizat prodecanul instituţiei, Gabriela Badea, printr-un comunicat de presă.

Elevii interesaţi să participe la aceste webinare se pot înscrie AICI. Detalii suplimentare despre şedinţele de pregătire se regăsesc pe pagina facultății.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.