Ministrul Educației: 16 cazuri identificate pozitiv prin testele de salivă, confirmate PCR. Alte 22 de cazuri, infirmate

0

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, marţi, că au fost confirmate PCR un număr de 16 cazuri dintre cele identificate pozitiv, în cursul zilei de luni, prin teste pe bază de salivă. Potrivit ministrului, alte 22 de cazuri au fost infirmate, iar pentru restul se aşteaptă încă rezultatele. 

”La nivel național, până la această oră, au fost confirmate PCR un număr de 16 cazuri identificate pozitiv prin teste pe bază de salivă. Alte 22 de cazuri au fost infirmate prin teste PCR. Pentru restul nu au fost încă raportate rezultatele”, a transmis Sorin Cîmpeanu.

Ministerul Educaţiei a anunțat, luni seară, că, în urma utilizării testelor rapide din salivă, au fost detectate 86 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit procedurii, rezultatele pozitive la testele pe bază de salivă trebuie confirmate prin teste PCR.

Citește și: Ministerul Educației: 86 de cazuri detectate pozitiv luni, în urma utilizării testelor rapide pe bază de salivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.