Concursul pentru directorii de școli, sesiunea specială. Subiectele pe care le-au avut de rezolvat candidații și șablonul de evaluare

0

Proba scrisă din cadrul sesiunii speciale a concursului pentru directorii de școli a avut loc joi, la aceasta participând candidații care, la data de 15 octombrie, au fost în carantină sau în izolare. Subiectele primite de candidați și șablonul de evaluare au fost publicate pe subiecte.edu.ro și pe site-ul Ministerului Educației.

Testul și șablonul de evaluare pentru proba scrisă din cadrul sesiunii speciale desfășurate joi, 28 octombrie, în cadrul concursului de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar:

Potrivit calendarului aprobat de ministrul Educației, până la data de 1 noiembrie este programată înregistrarea opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează și, în funcție de opțiune, depunerea documentelor pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare.

Proba de interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021.Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă și proba de interviu).

Rezultatele finale ale concursului vor fi validate în data de 17 decembrie, urmând ca numirile în funcție să aibă loc începând cu 10 ianuarie 2022.

  • Procedura operațională privind organizarea, desfăşurarea și evaluarea probei de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director şi director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat – document

Citește și: Proba scrisă din cadrul concursului pentru directorii de școli: Subiectele primite de candidați și șablonul de evaluare UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.