Alte patru școli din București au trecut în online. Lista claselor cu activitatea fizică suspendată, pe site-ul ISMB

0
Foto: pixabay.com

Cursurile faţă în faţă au fost suspendate în alte patru școli din București după ce s-au înregistrat cazuri de coronavirus în mai mult de jumătate dintre clase, a informat, vineri, Prefectura Capitalei.

Decizia a fost luată în ședința Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, iar cele patru unităţi de învăţământ sunt:

  • Școala Gimnazială Vasile Alecsandri – Str. Știrbei Vodă nr. 32-34, sector 1, pentru perioada 11.10-24.10.2021;
  • Liceul Teoretic Constantin Brâncoveanu – Str. Pajurei nr. 9, sector 1, pentru perioada 08.10-21.10.2021;
  • Liceul Tehnologic Sf. Pantelimon – Str. Hambarului nr. 12A, sector 2, pentru perioada 11.10-24.10.2021;
  • Colegiul Național Octav Onicescu – Str. Vatra Dornei nr. 8, sector 4, pentru perioada 08.10-21.10.2021.

”Totodată, informăm că (…) s-a constatat suspendarea cursurilor cu prezența fizică pentru Grădinița Șotron – Str. Ghergiței Nr. 7, sector 2, pentru perioada 04.10-17.10.2021”, se mai arată în informarea Prefecturii.

Lista cu toate grupele/ clasele din unitățile de învățământ din Capitală, care au activitatea suspendată ca urmare a cazurilor confirmate de coronavirus, este actualizată zilnic pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Potrivit ordinului comun al miniștrilor Educației și Sănătății, la data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor, se suspendă activitatea cu prezența fizică la nivelul întregii unități de învățământ, pentru o perioadă de 14 zile.

  • Listele cu situația grupelor/claselor care învață online, publicate de inspectoratele școlare județene, pot fi accesate pe site-ul Ministerului Educației.

Citește și: Federația Națională a Părinților cere ca școlile să poată trece în online, la o rată mai mare de 6 la mie, prin decizia Consiliului de Administrație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.