Ministerul Educației, ultima raportare: 61% din personalul din învățământ s-a vaccinat anti-COVID

0
Foto: pixabay.com

193.430 de persoane din sistemul național de învățământ s-au vaccinat împotriva noului coronavirus, aceasta însemnând 61% din totalul angajaților, a informat, joi, Ministerul Educaţiei. 

„Din totalul de 317.531 angajaţi ai sistemului naţional de învăţământ s-au vaccinat 193.430 de persoane, reprezentând o rată generală de vaccinare de 61%”, a transmis Ministerul Educației.

Potrivit sursei citate, față de ultima raportare, se înregistrează un plus de 8257 de persoane vaccinate în sistemul național de învățământ.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat în mai multe rânduri, vara aceasta, că rata de vaccinare anti-COVID în rândul personalului din învăţământ este de 60%.

”Vom anunţa public care este progresul vaccinării în rândul elevilor. Vom anunţa, de asemenea, public, începând cu data de 8 septembrie, când vom putea să centralizăm rezultatele cu privire la vaccinarea personalului din învăţământ.

La ultima raprtare, am avut 185.000 de cadre didactice, personal didactic auxiliar, personal nedidactic din peste 300.000, însemnând 60%. În 8 septembrie vom avea rezultate actualizate”, declara Sorin Cîmpeanu, în urmă cu o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.