Un tânăr, aflat de la 7 ani într-o casă de tip familial din Cugir, a intrat la două facultăți. El a ales să studieze Medicina la Sibiu

0
Foto: opiniastudenteasca.ro

Un tânăr aflat de la vârsta de 7 ani într-o casă de tip familial din Cugir, județul Alba, a reușit să intre la două facultăți – Facultatea de Medicină din Sibiu și Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, au anunțat reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Alba (DGASPC), conform albastiri.ro. Tânărul a ales să studieze Medicina la Sibiu, unde a avut media peste 9,30.

P.P. este absolvent al Colegiului Național ”David Prodan” din Cugir, profilul chimie-biologie, cu media celor 4 ani de studiu peste 9,00 și media la examenul de Bacalaureat peste 8,50.

Potrivit reprezentanților DGASPC, tânărul a fost ”un elev conștiincios, perseverent, cu rezultate bune și foarte bune la învățătură pe parcursul celor 12 ani de școală”.

”Datorită consecvenței și dorinței de a învăța, de a cunoaște, și cu sprijinul sponsorilor și a personalului din unitatea rezidențială, care în ultimii 2 ani  l-au însoțit la Sibiu pentru meditații la biologie, P.P a aplicat și a reușit să intre la două facultăți, respectiv la Facultatea de Medicină din Sibiu și la Facultatea de Medicina Veterinară din Timișoara, opțiunea finală  rămânând facultatea din Sibiu, unde a avut media peste 9,30.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba îl felicită, și pe această cale, pe tânărului P.P. pentru rezultatele obținute și pentru faptul că a înțeles cât de important e să înveți, să cunoști și, mai ales, să îți stabilești un obiectiv în viață pe care să îl urmărești cu consecvență. Îi dorim succes în această nouă etapă a vieții, cea de student, și îl asigurăm că îl vom sprijini în continuare pentru a-și îndeplini visul și a avea o viață împlinită”, au transmis reprezentanții instituției.

Citește și: Elevi din familii defavorizate, pregătiți gratuit de doi profesori din Iași pentru admiterea la Medicină. Teodora: ”Am luat 10 la examen. Sunt primul lor 10”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.