Surpriza unor elevi de clasa a VI-a din Baia Mare pentru profesori, la final de an școlar: ”Ce alt feedback ne-am mai putea dori?” VIDEO

0

Anul trecut, în plină pandemie, profesorii de la Școala Gimnazială „Dr. Victor Babeș” din Baia Mare își luau rămas-bun de la absolvenții de clasa a VIII-a într-un mod inedit, dedicându-le o piesă cântată de ei. Anul acesta a venit rândul cadrelor didactice să primească un cadou. Elevii clasei a VI-a G au realizat un clip în care le mulțumesc profesorilor pentru faptul că fac ca școala să fie pentru ei ”a doua casă”: ”Probabil că nu am spus prea des, însă ținem enorm la voi!”

”Acesta este oarecum cadoul nostru pentru dumneavoastră, profesorii care ne ghidați de mult timp. Știm cât de greu a fost acest an și am simțit nevoia să vă răsplătim efortul depus. Sperăm să vă placă surpriza noastră. Cu multă iubire, clasa a 6-a G”, este mesajul cu care elevii încep clipul adresat profesorilor.

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a școlii, iar reacția profesorilor a fost: ”Ce alt feedback ne-am mai putea dori? Noi vă mulțumim, dragii noștri elevi, pentru că aveți încredere în noi! Vacanță plăcută tuturor!

Ce le transmit elevii profesorilor:

”Dragi profesori, sunteți extraordinari! Nu ne vine să credem că a trecut timpul atât de repede și că ne-ați fost alături atât de mult timp. Fiecare poveste are un început și un final, însă suntem fericiți că finalul mai are de așteptat, că mai putem petrece doi ani la fel de interesanți și plini de lucruri noi alături de dumneavoastră.

Probabil că nu am spus prea des, însă ținem enorm la voi! Fiecare zâmbet pe care ni-l puneți pe chip, fiecare moment în care ne faceți mândri că facem parte din familia aceasta uriașă, tot ajutorul dumneavoastră, tot ce ne învățați, faptul că putem numi sincer această școală a doua casă ne fac doar să vă mulțumim pentru absolut tot.

Știm că de multe ori pare că nu vă înțelegem, că nu ne pasă, însă nu este așa. A fost o perioadă extrem de grea, însă cel mai mult apreciem cum ați reușit să ne faceți la fel de interesați de ore, chiar și din fața unui ecran. A mai trecut un an extrem de greu, dar plin de amintiri. Vă mulțumim pentru absolut tot”!

Citește și: Cadoul profesorilor de la o școală din Baia Mare pentru absolvenții clasei a VIII-a: ”Copiii au plâns. Feedback-ul lor a fost extraordinar” VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.