Acces gratuit la resursele educaționale Twinkl timp de o lună, începând cu data de 26 iunie

0

Editura educațională internațională Twinkl anunță că oferă acces complet gratuit timp de o lună la biblioteca de resurse și materiale educative, jocuri online și povești originale, în perioada 26 iunie – 15 iulie 2021. 

”La finalul anului școlar 2020-2021, editura educațională internațională Twinkl vine în sprijinul tuturor ce se gândesc cum să păstreze copiii activi și interesați în vacanță, oferind acces complet gratuit timp de o lună la o bogată bibliotecă de resurse și materiale educative, jocuri online și povești originale.

În perioada 26 iunie – 15 iulie 2021 inclusiv, vizitatorii sunt invitați să acceseze pagina twinkl.ro  și să introducă codul de acces VACANTACUTWINKLRO2021 (sau VACANTACUTWINKLMD2021 pentru Republica Moldova), împreună cu un e-mail și o parolă, pentru a avea acces gratuit instantaneu, timp de o lună, la întreaga colecție de resurse educaționale Twinkl.

Nu este necesară introducerea de detalii de plată, iar cei care doresc să beneficieze de ofertă nu au nicio obligație de a continua să folosească site-ul după expirarea perioadei de acces gratuit. Orice cont creat prin această ofertă va fi convertit automat după expirarea perioadei de gratuitate într-un cont gratuit, care oferă utilizatorilor în continuare acces la o serie de resurse deja disponibile pe site”, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, editura Twinkl pune la dispoziția celor interesați și un ghid de utilizare a acestei oferte speciale, ce poate fi consultat aici.

”Este a doua oară de la începutul pandemiei COVID-19 când editura educațională Twinkl oferă acces gratuit la întregul său site, după primăvara anului 2020, când reprezentanții editurii au pus la dispoziția vizitatorilor toate resursele educaționale publicate, pentru a veni în sprijinul cadrelor didactice și al părinților pe perioada închiderii școlilor”, se mai precizează în comunicat.

Editura educațională internațională Twinkl oferă o bogată bibliotecă de resurse educaționale, jocuri online și povești originale pentru copiii din ciclul preșcolar, primar și gimnazial. Site-ul Twinkl include peste  8.000 de resurse în limba română și peste 790.000 de resurse în engleză și în alte 14 limbi de largă circulație. Cadrele didactice din echipa Twinkl creează permanent resurse educaționale noi, pentru fiecare etapă parcursă de copii în călătoria cunoașterii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.