Festivitate de absolvire la clasa a VIII-a, cu momente amuzante și diplome speciale: ”Rebelul clasei”, ”Aerianul clasei” sau ”Bossul clasei” VIDEO

0
Sursa foto: Captură video

PROMOȚIA 2021. Vineri este ultima zi de școală pentru elevii claselor a VIII-a. La Liceul Teoretic ”Traian Lalescu” din Hunedoara, s-a strigat pentru ultima dată catalogul în cadrul unei festivități de absolvire, organizate în aer liber. Absolvenții de gimnaziu au predat cheia colegilor lor de clasa a VII-a și s-au distrat copios în momentul în care au primit cele mai haioase diplome, de la ”Bătăușa clasei” până la ”Deșteapta clasei”. Diriginții au fost răsplătiți și ei cu diplome de tipul ”Bossul clasei” ori ”Șefa clanului”. 

”Cu certitudine, nu vom uita emoțiile tezelor, ale lucrărilor de control, ale ascultărilor la Mate, dar nici bucuria notelor de 10 din carnete. Și, bineînțeles, nici perioada online nu o vom uita. Știm că nu a fost ușor. Nici pentru noi nu a fost. Știm că nu v-am ascultat întotdeauna, ba chiar uneori v-am și supărat, dar dumneavoastră ați avut răbdare cu noi și ați știut să ne luați pe fiecare exact așa cum suntem. (…) Avem emoții pentru clasa a IX-a, dar nu ne sperie așa tare, deoarece ceea ce am învățat în toți acești ani constituie o adevărată bază pe care se va putea înălța învățătura viitoare”, a fost mesajul unei eleve de clasa a VIII-a, la festivitatea de absolvire de la Liceul Teoretic ”Traian Lalescu” Hunedoara.

Mesaje au transmis și diriginții clasei, iar momentul cel mai savurat a fost cel al acordării diplomelor speciale pentru toți absolvenții, fiecare cu o mențiune. La clasa a VIII-a A au fost ”premiați” Bătăușa clasei – ”Tu nu chiulești, tu pleci!”, Rebelul clasei – ”Bă, eu cred că plec azi!”, Timida clasei – ”Tăcerea e de aur”, Fomistul clasei – ”Îmi dai și mie?”, Gamerul clasei – ”Da’ la ce pagină suntem?” sau Zâmbărețul clasei – ”Bă, vine doamna!”. Diriginta a primit din partea elevilor diploma ”Bossul clasei”, cu mențiunea ”Stați un pic să mă uit în agendă!”

La clasa a VIII-a B, diplomele au mers de la Inteligentul clasei – ”Of, mă doare capul!” până la Avocata clasei – ”Nu chiulesc că mă bate mama!”, Aerianul clasei: ”Doamna, măcar un 5, vă rog!”, Liniștitul clasei – ”Mai încet, fetelor!”, Glumețul clasei – ”Doamna, nu ne lăsați în pauză?” și Deșteapta clasei – ”Taci, mă, eu sunt mintea luminată!” Diploma de ”Șefa clanului VIII B” i-a revenit dirigintei, cu mențiunea ”Vă pupă diriga! Să nu chiuliți, puișori!”

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.