Ministrul Educației: Am observat o dorință a unor elevi de a da note profesorilor. Feedbackul este cu totul altceva. Elevii nu dau note profesorilor

0

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a venit, vineri, cu precizări privind acordarea feedbackului de către elevi, spunând că ”feedbackul este un instrument pe care profesorul îl folosește pentru a-și îmbunătăți metoda de predare, în funcție de ceea ce percepe elevul”. ”Nicidecum nu este o posibilitate ca elevul să dea notă profesorului”, a arătat ministrul. 

”De 1 Iunie, am semnat un ordin de ministru cu metodologia de feedback din partea elevilor. A se înțelege foarte bine, părerea elevilor este esențială, îi ascultăm, avem însă o rugăminte foarte importantă: să nu confunde vreodată rolul elevului cu rolul profesorului. În niciun caz, nu poate fi confundat rolul elevului cu rolul profesorului.

Am observat o dorință a unor elevi de a da note profesorilor. Nu, nu așa se face. Feedbackul este cu totul altceva. Feedbackul este un instrument pe care profesorul îl folosește pentru a-și îmbunătăți metoda de predare, în funcție de ceea ce percepe elevul. Nicidecum nu este o posibilitate ca elevul să dea notă profesorului. Elevii nu dau note profesorilor. (…) Acel instrument este destinat exclusiv profesorului care colectează acest feedback”, a spus ministrul Educației, la Digi 24.

Citește și: Elevii de gimnaziu și liceu acordă feedback profesorilor la sfârșitul fiecărui semestru, după încheierea situației școlare – metodologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.