Promoția 2021: Ultimul clopoțel pentru elevii de clasa a XII-a și o festivitate plină de emoții, la Bistrița: ”Cu voi aici, îmbrăcați în robe, arătăm magic”

0
Festivitatea de absolvire, joi, la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița. Sursa foto: Captură video

Vineri, 4 iunie, elevii claselor a XII-a încheie cursurile, iar clopoțelul va suna ultima dată pentru ei. Dacă anul trecut, cu unele excepții, liceenii nu au avut parte de festivitatea de absolvire din cauza regulilor impuse de pandemie, anul acesta, ei vor rămâne cu amintirea unui eveniment plin de emoții, trăit alături de colegi, diriginți și profesori.

Zilele acestea au loc festivitățile de absolvire în liceele și colegiile din țară. Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița s-au bucurat, joi, de acest moment special. Ne amintim că, anul trecut, profesorii înălțau baloane în curtea colegiului, în timp ce elevii absolvenți se aflau dincolo de gardurile școlii.

La un an distanță, lucrurile s-au schimbat și cei 212 de absolvenți ai clasei a XII-a, îmbrăcați în robe, au putut preda ștafeta colegilor lor din clasa a XI-a, într-o festivitate organizată în sala de sport.

”Am ajuns să reușim să organizăm încă o festivitate în această sală frumoasă. Cu voi aici, îmbrăcați în robe, arătăm magic”, le-a spus absolvenților directorul colegiului, prof. Susana Gălățan.

Sursa foto: Captură video

”A sosit acel moment în care ați ajuns să fiți Michelangelo al propriilor voastre vieți. Dragii mei, aveți grijă ca omul pe care îl sculptați acum să fie pur, să fie generos și întoarceți bunătatea cu care v-au crescut părinții voștri, v-au educat și v-au îndrumat profesorii. Sunteți o generație de tineri deosebiți, cu o capacitate mare de învățare și ați dat dovadă și de o capacitate mare de adaptare, generație care, pe parcursul a doi ani de liceu, a avut parte de evenimente pe care nu și le dorește nimeni. Online sau offline, ne-am adaptat de la un moment la altul și ați ascultat foarte bine. Ne-ați făcut mândri și ne veți face în continuare cu fiecare rezultate ale voastre”, a mai spus directorul colegiului, citat de ziardebistrita.ro.

Festivitatea de absolvire, în care au fost premiați elevii cu rezultate deosebite și au transmis mesaje atât diriginții, cât și șefa de promoție, a fost transmisă live pe pagina de Facebook a Colegiului.

Citește și: Ultimul clopoțel la un colegiu din Bistrița și surpriza făcută de profesori celor doi șefi de promoție VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.