Prefectul Capitalei, despre banchetul de final de clasa a VIII-a sau a XII-a: În momentul de față, pe aceste reguli, nu se pot organiza petreceri

0
Foto: pixabay.com

Pe regulile de acum, elevii claselor a VIII-a și a XII-a nu pot avea petreceri de absolvire, a declarat, marți seară, prefectul Capitalei, Alin Stoica, la Digi24. ”Dacă după 1 iunie se vor schimba regulile, poate”, a adăugat prefectul, care a sugerat organizarea unor evenimente de tip cultural în curtea școlii.

Întrebat în emisiunea ”Jurnalul de Seară” dacă absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a vor putea avea banchet în acest an, prefectul Capitalei a răspuns: „Din păcate, nu acum. Dacă după 1 iunie se vor schimba regulile, poate, dar în momentul de față, pe aceste reguli, din păcate, nu putem să facem petreceri”.

Alin Stoica a sugerat în schimb organizarea unor evenimente culturale în curtea școlii. ”Ca petrecere, nu, dar se pot organiza evenimente de tip cultural și atunci am putea avea, de exemplu, un concert cu o formație la modă sau care prinde la publicul tânăr, însă nu petreceri, în adevăratul sens al cuvântului. Dar un mic eveniment cultural cu siguranță se poate organiza. (…) Să sperăm că după 1 iunie, dacă lucrurile vor arăta mai bine decât arată acum și avem speranțe că vor arăta bine, poate vom avea și posibilitatea să facem mici evenimente de acest tip”, a precizat prefectul Capitalei.

Citește și: Ministrul Educației, despre organizarea serbărilor la sfârșit de an școlar: Vom avea o consultare cu Ministerul Sănătății pe acest subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.