Ipoteză lansată de ministrul Educației: Profesorii care nu sunt vaccinați vor preda online: ”Este o presiune din ce în ce mai mare din partea părinților”

0

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, marți, că există ”o presiune din ce în ce mai mare din partea părinților de a solicita reluarea școlii cu prezență fizică doar cu cadrele didactice vaccinate”. În fața unei astfel de solicitări, ”ipoteza” lansată de ministrul Educației a fost că profesorii care nu sunt vaccinați împotriva COVID-19 să predea online. ”Depinde cât de mare va fi presiunea în acest sens”, a adăugat ministrul.

”Vă împărtășesc o experiență din ceea ce primesc eu ca ministru și ministerul. Este o presiune din ce în ce mai mare – vă anunț – din partea părinților de a solicita reluarea școlii cu prezență fizică doar cu cadrele didactice vaccinate. Deci sunt din ce în ce mai mulți acei părinți, care…

Sigur, există probleme de confidențialitate a actului medical, există foarte multe aspecte care trebuie luate în discuție. Dar, vă spun, că este această presiune, care s-ar putea să ne ducă la un moment dat… cu tot dragul, colegii – cadre didactice care nu sunt vaccinate vor preda online, chiar dacă în școala respectivă vor fi activități cu prezență fizică.

Este o ipoteză, e bine să ne gândim la toate ipotezele. Depinde cât de mare va fi presiunea în acest sens. Justificată, dintr-o perspectivă. Sigur, perspectivele sunt multiple”, a spus Sorin Cîmpeanu marți, la Ploiești, în cadrul conferinței „Vaccinare și testare pentru învățare”.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.