Gala Elevului Reprezentant 2021. Nominalizările pentru „Profesor de 10″ sau ”Elev implicat în comunitate”, până pe 15 aprilie

0

Consiliul Naţional al Elevilor organizează cea de-a patra ediţie a Galei Elevului Reprezentant, eveniment care va avea loc pe data de 15 mai. Anul acesta, la baza proiectului va sta conceptul intitulat „ResetEDU – un nou capitol pentru educaţie”, aflat în strânsă legătură cu punctul în care se află sistemul educaţional la un an de la începutul pandemiei, se arată într-un comunicat al elevilor.

Prin intermediul Galei Elevului Reprezentant, Consiliul Naţional al Elevilor va răsplăti eforturile actorilor implicaţi în societatea civilă. ”Fie că vorbim despre activiştii care, prin iniţiativele lor, vor să aducă o schimbare în comunitate, despre profesorii dedicaţi îmbunătăţirii constante a actului educaţional sau despre părinţii şi unităţile de învăţământ care ajută la formarea elevilor, cu toţii merită aprecierea noastră”, spun elevii.

Oricine poate nominaliza o persoană care, prin acţiunile sale, contribuie la dezvoltarea climatului educaţional, accesând acest link.

Categoriile în cadrul cărora se pot face nominalizări sunt: „Elev implicat în comunitate”, „Profesor de 10”, „Părinte – agent al schimbării” şi „Comunităţi şcolare reziliente”.

Calendarul de desfăşurare al evenimentului este:

  • 12 martie – 15 aprilie, ora 23:59 – Depunerea nominalizărilor pentru toate secţiunile disponibile online;
  • 16 aprilie – 01 mai, ora 23:59 – Jurizarea nominalizărilor depuse;
  • 10 mai – Publicarea listei cu semifinalişti;
  • 15 mai, ora 16:00 – Premierea celor nominalizaţi la Gala Elevului Reprezentant.

Regulamentul evenimentului, precum şi alte informaţii privind criteriile de jurizare sau condiţiile de eligibilitate ale persoanelor nominalizate pot fi consultate aici.

„Am dat drumul înscrierilor pentru Gala Elevului Reprezentant! După un an de pandemie, premiem elevii, profesorii, părinţii şi şcolile care au reuşit să se adapteze noilor condiţii şi să meargă mai departe, indiferent de piedicile cu care s-au confruntat. Dacă şi tu cunoşti o iniţiativă care merită recunoscută în cadrul Galei, dă-ne de veste: completează formularul!” – Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor.

Citește și: Gala Elevului Reprezentant. Cine sunt profesorii de 10 și ce elevi au fost premiați. Plus, cinci proiecte pentru educație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.