Aproape 125.000 de elevi, prezenți la prima probă a simulării examenului de Evaluare Națională. Trei elevi, eliminați pentru tentativă de fraudă

0

SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2021. 124.931 de elevi (90,54% din totalul elevilor eligibili să susțină proba) au fost prezenți, luni, la proba de Limba și literatura română din cadrul simulării examenului de Evaluare Națională, potrivit datelor preliminare transmise de inspectoratele școlare, informează Ministerul Educației.

Confom sursei citate, la simulare nu au putut participa 6.120 de elevi din 149 de unități de învățământ, aflate în localități în care rata incidenței cumulate la nivelul unității este mai mare sau egală cu 6/1000 locuitori.

Au fost eliminați pentru tentativă de fraudă trei elevi (doi elevi din județul Călărași, respectiv 1 elev din județul Timiș). Cea mai ridicată rată de participare s-a înregistrat în județul Neamț (96,5%).

Citește și: Ministrul Educației: Activităţile remediale vor putea fi organizate, la cerere, inclusiv pe perioada vacanţei de primăvară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.