Cursuri de pregătire pentru BAC la Română, Matematică și Informatică, oferite de Universitatea Transilvania din Brașov

0
Foto: facebook.com/ Universitatea TRANSILVANIA din Brasov

Cadre didactice universitare de la Facultatea de Matematică și Informatică și de la Facultatea de Litere din cadrul Universității Transilvania din Brașov vor susține cursuri gratuite de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2021 la Limba și literatura română, Matematică și Informatică.

Orele de pregătire pentru elevii de liceu din anii terminali se vor desfășura online. Potrivit informațiilor de pe site-ul Universității, cursurile de matematică cuprind noțiuni de algebră, de analiză matematică, trigonometrie şi geometrie, iar cele de informatică abordează noțiuni de algoritmi, grafuri, vectori şi matrici, dar şi variante de probleme.

La limba şi literatura română cursurile urmăresc să îi învețe pe elevi cum să analizeze stilistic textele literare şi nonliterare şi cum să utilizeze corect şi adecvat limba română în diferite situații de comunicare. De asemenea, cursurile de pregătire la limba şi literatura română sunt axate pe analizarea operei marilor clasici, a poeților canonici şi prozatorilor interbelici.

Detalii despre participarea la cursuri și programul de desfășurare a acestora sunt disponibile aici.

Citește și: Pregătire pentru BAC 2021. Cursuri gratuite la Matematică şi Informatică, organizate online de Universitatea Ovidius din Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.