Ziua Internațională a Elevului și Studentului, sărbătorită pe 17 noiembrie. Mesajul ministrului Educației

1
Foto: facebook.com/ Consiliul Național al Elevilor

Ministrul Educației, Monica Anisie, a transmis, marți, un mesaj de Ziua Internațională a Elevului și Studentului, sărbătorită la data de 17 noiembrie. Într-o postare pe Facebook, ministrul scrie că actuala generație este ”unică prin potențialul de a își dezvolta un <sistem imunitar> de abilități care să o ajute să facă față cu succes provocărilor viitorului”.

Monica Anisie arată, în mesajul transmis, că Ziua Internațională a Elevului și Studentului reprezintă ”momentul oportun să îi sărbătorim pe toți cei care reprezintă viitorul României, elevi și studenți care învață, cu o maturitate și o asumare demne de toată admirația, să se adapteze unor schimbări bruște de viață”.

”Pot spune că generația actuală constituie un exemplu de adaptare pentru noi, părinții și profesorii, la noua realitate; este unică prin potențialul său de a își dezvolta un „sistem imunitar” de abilități care să o ajute să facă față cu succes provocărilor viitorului.

În același timp, trebuie să le oferim în continuare tuturor copiilor și tinerilor susținerea noastră pentru a afla beneficiile educației!

Iar voi, dragii mei, continuați să vă exprimați părerea, viziunea asupra viitorului educației, propunerile și temerile, mai ales în contextul actual. La mulți ani tuturor elevilor și studenților!”, a scris Monica Anisie.

1 COMENTARIU

  1. Este prima olimpiada la care particip! Am incredere in fortele mele si sper ca rezultat final de la acest concurs sa fie unul placut. Ma simt putin speriata fiind prima olimpiada, mai ales ca este digitala.
    Le urez succes tuturor participantilor si sa ne vedem in runda finala! Mult noroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.