Școlile din București rămân închise. Cursurile se vor desfășura online și în următoarele două săptămâni – decizie CMBSU

2

Unitățile de învățământ din București rămân închise, iar cursurile se vor desfășura în sistem online și în următoarele două săptămâni. Decizia a fost luată, luni, de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU), care a stabilit astfel prelungirea scenariului roșu până pe 16 noiembrie, în condițiile în care rata de infectare în Capitală continuă să fie peste pragul de 3 la mia de locuitori.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat că în ședința CMBSU s-a decis menținerea măsurilor aprobate prin hotărârea precedentă, astfel că acestea vor rămâne în vigoare încă 14 zile, până în data de 16 noiembrie, ora 24.00.

”Nu s-a considerat necesar și oportun la acest moment să fie introduse măsuri restrictive noi. Măsurile care sunt în vigoare vor continua începând cu noaptea aceasta, de la ora 12.00, până în data de 16 noiembrie la ora 12.00”, a anunțat Traian Berbeceanu.

În ceea ce privește unitățile de învățământ, prefectul Capitalei a precizat că acestea vor desfășura în continuare orele și activitățile în sistem online. ”Singura decizie normală şi firească și legală era ca activităţile să continue în sistem online”, a spus Traian Berbeceanu.

Potrivit prefectului, rata de infectare în București a crescut, ajungând luni la 3,91, faţă de 3,79 cât a fost duminică.

Hotărârea CMBSU:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.