Încă un elev confirmat cu SARS-CoV-2, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Capitală. Cursurile se țin online

0

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Capitală a intrat în scenariul roşu de funcţionare după ce a fost înregistrat un al treilea caz de COVID-19 în rândul elevilor, a informat, vineri, Primăria Sectorului 4.

”Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgență, măsuri de dezinfecție a întregii clădirii în care funcționeză Școala Gimnazială “Avram Iancu”, după ce în cursul zilei de astăzi, 16.10.2020, a fost înregistrat al treilea caz confirmat de infecție cu SARS-CoV 2 în rândul elevilor.

În aceste condiții, la recomandarea Direcției de Sănătate Publică București, unitatea de învățământ a intrat în scenariul roșu de funcționare în condiții de pandemie – întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem on-line pentru următoarele 14 zile”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Conform sursei citate, totodată, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2 în rândul cadrelor didactice la Grădinița „Strop de Rouă” și Colegiul Național “Mihai Eminescu”.

”De asemenea, menționăm faptul că Școala Gimnazială Nr 194 și Școala Gimnazială Nr 79, ambele unități de învățământ aflate în scenariul roșu, vor reveni la scenariul galben, începând cu data de 19.10.2020”, mai anunță Primăria sectorului 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.