Unde s-au înregistrat cele mai multe focare de COVID-19. Unitățile de învățământ, pe locul șase – INSP

0

Centrele rezidențiale pentru copii sau vârstnici, unitățile sanitare și de învățământ și instituțiile publice se numără printre unitățile în care, săptămâna trecută, s-au înregistrat cele mai multe focare de COVID-19, arată raportul Institutului Național de Sănătate Publică, întocmit pe baza datelor raportate în perioada 28 septembrie – 4 octombrie.

Conform raportului ISNP, în unitățile de învăţământ au fost înregistrate 26 de focare de îmbolnăvire cu COVID-19 din totalul de 276 de focare, fiind confirmate 118 cazuri.

Documentul mai arată că 36,8% din totalul cazurilor au fost raportate în Bucureşti, Iaşi, Bacău, Neamţ şi Cluj, în 22 judeţe şi în Capitală înregistrându-se o rată de incidenţă cumulată peste 100 de cazuri /100.000 locuitori, scrie Agerpres.

Un trend ascendent s-a înregistrat în Alba, Arad, Bacău, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Buzău, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.