Primăria sectorului 4: Patru elevi din trei școli, depistați cu coronavirus. Cursurile claselor unde învață vor fi mutate în online

0

Patru elevi de la Colegiul Naţional „Dinu Lipatti”, Colegiul Romano-Catolic ”Sfântul Iosif” şi Şcoala Gimnazială nr. 79 au fost confirmaţi cu coronavirus, iar cursurile la clasele din care aceștia fac parte vor fi mutate în sistem online în următoarele 14 zile, anunță Primăria sectorului 4.  

”Primăria Sectorului 4 a dipus în această dimineață, în regim de urgență, măsuri de dezinfecție a unor săli de curs, de la 3 unități de învățământ, după ce patru elevi au fost confirmați cu coronavirus. Totodată, autoritatea locală va asigura și testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu aceștia și va implementa orice altă măsură ce se va impune.

În următoarele 14 zile, activitățile de învățare la clasele din care elevii făceau parte vor fi mutate în sistem online”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei sectorului 4.

Potrivit sursei citate, elevii confirmați cu SARS-COV 2 sunt înscriși, după cum urmează: unul în clasa a XI-a C la Colegiul Național „Dinu Lipatti”, doi (clasa a V-a și clasa a XI-a) la Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif și unul în clasa a V-a la Școala Gimnazială nr. 79. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.