ISMB: 607 unităţi de învăţământ din Capitală funcționează în scenariul 2, 29 în scenariul 3

0

Un număr de 607 unităţi de învăţământ din Capitală îşi desfăşoară cursurile în scenariul 2, iar 29 în scenariul 3, conform situației comunicate, joi, de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Potrivit ISMB, joi, 17 septembrie, potrivit datelor transmise de unităţile şcolare, în municipiul Bucureşti se înregistrează următoarea situaţie:

  • 607 unităţi de învăţământ se află în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (faţă în faţă) a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, respectiv revenirea parţială (prin rotaţie de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie
  • 29 de unităţi de învăţământ funcționează în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

Consiliile de administraţie de la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ adoptă propunerile de scenarii şi, implicit, schimbarea acestora, în funcţie de analiza situaţiei epidemiologice efectuate de către direcţiile de sănătate publică şi Institutul Naţional de Sănătate Publică, de infrastructura şi de resursele existente în fiecare unitate de învăţământ, precizează ISMB.

Citește și: Cum s-au modificat scenariile după patru zile de școală. În 300 de unități de învățământ, cursurile se desfășoară online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.