Monica Anisie: ”Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu. Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții. Orice aș face nu e bine”

0
Foto: digi24.ro

Ministrul Educației, Monica Anisie, a postat, vineri, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj în care dă asigurări că ”s-au luat toate măsurile necesare pentru a continua procesul educațional în cele mai bune condiții” și spune că ”niciodată școala nu a beneficiat de atâta atenție”. Într-un alt mesaj, postat pe contul personal, ministrul Educației scrie că nu mai înțelege nimic din tot ce se întâmplă și că orice ar face ”nu e bine”.

”Vă asigur că s-au luat toate măsurile necesare pentru a continua procesul educațional în cele mai bune condiții.

În toată această perioadă am fost în permanentă legătură cu unitățile de învățământ din întreaga țară. În ultima videoconferință, desfășurată astăzi, am primit asigurări că unitățile de învățământ sunt pregătite pentru a-și primi copiii, începând de luni, 14 septembrie.

Tot luni, colegii diriginți și învățătorii vă vor anunța programul pe care îl vor avea elevii.

Am promis că vom anunța în timp util toate informațiile, detaliile, măsurile necesare pregătirii unui nou an școlar sigur pentru copiii noștri. Ne-am ținut de cuvânt!

Niciodată școala nu a beneficiat de atâta atenție și poate că era nevoie de momentul zero pentru ca România să redescopere importanța educației, a rolului profesorului, a misiunii acestuia, aceea de a crea valorile unei societăți. Așadar, să nu uităm de realul obiectiv al școlii, de nevoile educaționale și emoționale ale elevilor noștri, cărora, noi, cadrele didactice ne-am dedicat viața.

Alături de întreaga mea echipă facem tot ce ne stă în putință pentru educație! Educația trebuie să continue!”, este primul mesaj al ministrului Educației.

În postarea de pe contul personal, Monica Anisie se plânge că ”toată lumea critică” și ”nimeni nu vine cu soluții”.

Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!

Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală!

Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?
Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!

Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că #VaFiBine!”, a scris Monica Anisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.