Premierul Ludovic Orban: Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii. Şcoala va începe la 14 septembrie

0
Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la Bistriţa, că nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii şi că şcoala va începe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificând drept ridicolă ideea de amânare a alegerilor, avansată de PSD, relatează news.ro.

Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii. Şcoala va începe la 14 septembrie și alegerile se vor ține la 27 septembrie”, a precizat, duminică, Ludovic Orban.

Premierul a catalogat drept ridicolă ideea privind amânarea scrutinului local. ”Este ridicolă această idee a PSD, aşa cum ridicolă a fost şi moţiunea de cenzură”, a afirmat Ludovic Orban.

Premierul a amintit că decizia privind data alegerilor a aparţinut Parlamentului, nu Guvernului.

”Este fundamental pentru comunităţile locale să aibă reprezentanţi legitimi. (…) Sigur că le e frică la pesedişti de alegeri şi e normal să le fie frică de alegeri pentru că lumea s-a cam lămurit cum stă treaba cu PSD-ul”, a susţinut Ludovic Orban.


Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.