Sonia, singura elevă care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă, va urma Psihologia

0

Sonia Goilean, absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Oradea, a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, o premieră a ultimilor 18 ani în sesiunea de toamnă, după cum anunțat Ministerul Educației. Eleva nu a susținut examenul în prima sesiune din cauza unor probleme de sănătate, notează ebihoreanul.ro.

Foto: bihon.ro

„Sigur că orice notă de zece ne bucură, dar pentru noi nu este nimic spectaculos. Sonia (foto) nu s-a putut prezenta la prima sesiune din motive medicale, nu Covid-19, ci altele, dar nu este o surpriză rezultatul ei. Este un copil serios, care a trudit cu discreţie şi a fost necăjită că nu a putut să fie în trend cu colegii ei”, a declarat directorul colegiului, Livia Muntean, pentru Bihoreanul.

Bucuroasă de performanţa ei, Sonia vrea să devină studentă la Psihologie. „Acum sunt foarte bine, extrem de fericită pentru reuşită şi pentru faptul că problemele medicale din prima sesiune nu m-au împiedicat să dovedesc adevărata mea valoare”, a spus Sonia, conform sursei citate.

Sonia a fost notată cu 10 la cele trei probe scrise pe care le-a susținut în cadrul examenului de Bacalaureat – Limba și literatura română, Istorie și Geografie.

Citește și: MEC: 31,5%, rata de promovare în sesiunea a doua a examenului de BAC 2020. Un elev din Bihor a obținut media 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.