Titularizare 2020, București. ISMB: Doi candidați au fost eliminaţi din examen, 87 s-au retras

0

Un număr de 2.662 de candidaţi (92,17%) dintre cei 2.888 înscrişi în Capitală s-au prezentat, miercuri, la proba scrisă din cadrul concursului de titularizare – sesiunea 2020, precizează Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, conform Agerpres.

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, în şase centre de examen, s-au prezentat 2.662 de candidaţi (92,17%) dintre cei 2.888 înscrişi, arată ISMB.

Potrivit sursei citate, 87 de candidaţi (3,26%) s-au retras din motive personale sau medicale, iar doi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2019 – 2020.

Nu s-au înregistrat cazuri de candidaţi cu temperatura corporală peste 37,3 grade Celsius.

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

Citește și: Titularizare 2020, proba scrisă. Au fost publicate subiectele și baremele de notare UPDATE

Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, pe 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, şi 5 august, până la ora 12,00.

Rezultatele finale se afişează pe 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire) – minimum nota 5.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau online, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 – 14 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.