Orban spune că examenele naționale s-au desfăşurat în condiţii excepţionale, în ciuda „campaniei mizerabile” a adversarilor politici

0
Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că atât Evaluarea Naţională, cât şi Bacalaureatul s-au desfăşurat în condiţii excepţionale și a arătat că, timp de două luni, a fost o „campanie mizerabilă” din partea adversarilor politici prin care părinţii erau instigaţi să nu-şi lase copiii să meargă la examene.

„Vreau să felicit Ministerul Educaţiei, atât echipa de conducere a ministerului, cât şi inspectoratele şcolare, cât şi zecile de mii de cadre didactice care au fost implicate în organizarea examenului de Evaluare şi în organizarea examenului de Bacalaureat”, a afirmat Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern, conform Agerpres.

Premierul a spus că Guvernul s-a confruntat cu o campanie de informaţii false din partea adversarilor politici.

„Am fost confruntaţi două luni de zile cu o campanie mizerabilă din partea adversarilor noştri politici, o campanie de diseminare de informaţii false despre aceste examene, o campanie prin care s-a încercat chiar să fie instigaţi părinţii să nu îşi lase copiii să vină la examene. Cu toate astea, examenele s-au desfăşurat în condiţii excepţionale şi vreau să transmiteţi, doamna ministru, către toţi cei implicaţi în organizarea examenului de Evaluare şi examenului de Bacalaureat felicitările mele şi aprecierea”, a adăugat premierul.

Orban s-a arătat convins că şi examenele care au mai rămas, la care participă, practic, foarte puţini elevi, vor fi organizate în cele mai bine condiţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.