Profesoara Mihaela Iaru, despre subiectele la Geografie: Oricare dintre elevii care au participat la orele de geografie ar putea lua lejer nota 8

0

BACALAUREAT 2020. Subiectele la Geografie, pe care le-au avut de rezolvat absolvenții de liceu la proba de joi a examenului de Bacalaureat, au fost de nivel mediu, declară Mihaela Iaru, profesoară de geografie la Liceul Teoretic ”Ioan Pascu” Codlea. Profesoara spune că orice elev care a participat la orele de geografie ar putea lua ”lejer” nota 8. 

”Subiectul de geografie de astăzi a fost de nivel mediu, necesita maximă atenție, dar, ca și informații, ca și cunoștințe, nu le punea niciun fel de probleme elevilor. Oricare dintre elevii care au participat la orele de geografie ar putea lua lejer nota 8. La peste 8, era nevoie de puțină muncă, dar pentru nota 8 erau suficiente cunoștințele pe care elevii le-au dobândit de-a lungul anilor”, precizează profesoara de geografie.

Mihaela Iaru mai arată că subiectele au fost asemănătoare cu cele din testele de antrenament, ”nu a fost nimic deosebit, nimic în plus sau diferit care să le fi pus vreo problemă” candidaților.

Pe de altă parte, profesoara spune că subiectele de anul acesta de la BAC par să fi fost ”ceva mai ușoare decât în anii trecuți”, și nu doar la Geografie, acest lucru reieșind din discuțiile pe care le-a avut atât cu elevii, cât și cu profesorii de alte specialități.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.