BAC 2020. Niciun candidat din București nu a avut temperatura peste 37,3 grade la proba de Limba și literatura română

0

Niciun caz de elev care să aibă temperatură peste 37,3 grade Celsius nu a fost raportat luni în Bucureşti la proba la Limba şi literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, scrie Agerpres.

Examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, a început luni cu proba scrisă la Limba şi literatura română, iar marţi se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă pentru absolvenţii de liceu din partea minorităţilor naţionale.

Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului, iar ultima probă scrisă din această sesiune – cea la alegere a profilului şi a specializării – este programată joi.

Potrivit MEC, examenul este organizat în 1.095 de centre de examen.

În Capitală vor susţine probele examenului de Bacalaureat peste 17.000 de candidaţi.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie, până în ora 12,00. Se va face cu anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16,00 – 20,00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8,00 – 12,00. Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Citește și: Bacalaureat 2020, prima probă scrisă. Ce subiecte au primit candidații la Limba și literatura română – Uman și Real UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.