Elevi premiați pe ulițele din sat. Imagini din Botoșani, cu o învățătoare și o profesoară care au mers acasă la copii FOTO

0
Foto: facebook.com/ Luminita Fulga

Vineri a fost ultima zi de școală, dar festivitățile de premiere au lipsit din curtea școlii, fiind înlocuite cu ultima întâlnire online. La sat, profesorii au găsit o altă metodă de a-și răsplăti elevii. O învățătoare și o profesoară din Botoșani au mers acasă la copii și le-au oferit diplomele de sfârșit de an școlar.

În cadrul festivității „Doamna, te aștept mâine la portiță!”, Luminiţa Fulga, învăţătoare la Şcoala „Mihail Sadoveanu” Dumbrăviţa – Ibăneşti, s-a întâlnit cu elevii la ei acasă, relatează Monitorul de Botoșani. Învățătoarea a postat pe Facebook mai multe fotografii.

Carmen Maria Hemen, director adjunct al Liceului Todireni, a mers de asemenea la copii acasă. ”12 iunie 2020, ziua în care elevii silitori, cuminți, perseverenți, sunt răsplătiți cu diplome, cărți, premii, medalii, cocarde! Școala în situaţie de alertă a condus la mutarea premierii pe ulițele satului, pe la porţile copiilor! Vă felicit, dragii mei! Sunt onorată că sunteți elevii mei! Vacanță minunată, plină de soare, jocuri şi fericire vă doresc!”, a fost mesajul transmis de profesoara Carmen Maria Hemen.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.