Grădinițele, creșele și after-school-urile se redeschid începând de luni. Măsura este valabilă și pentru grădinițele de stat – Guvern

0

Începând cu 15 iunie, părinţii vor putea duce copiii la creşe, grădiniţe şi after-school-uri, indiferent că acestea sunt de stat sau private, a anunțat, vineri, șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă. Recomandarea Guvernului este ca ”aceste activităţi să fie reluate cu păstrarea regulilor de protecţie sanitară, distanţare socială”.

”Potrivit acestui nou cadru de reglementare, începând cu 15 iunie, ca urmare a faptului că perioada cursurilor şcolare se încheie, practic, astăzi, părinţii vor avea posibilitatea să ducă copiii la creşe, grădiniţe şi after-school-uri, indiferent că acestea sunt de stat sau private.

Sigur că în cazul creşelor, grădiniţelor de stat acestea sunt la nivelul deciziei autorităţilor locale, iar recomandarea noastră este ca aceste activităţi să fie reluate cu păstrarea regulilor de protecţie sanitară, distanţare socială”, a declarat şeful Cancelariei premierului.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.