Ministrul Educației, despre noul an școlar: Va trebui să gândim măsurile cele mai bune, inclusiv cu privire la această distanțare fizică

0

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat duminică, la Digi 24, că ministerul va trebui să gândească, pe perioada verii, toate măsurile ce trebuie luate odată cu începerea noul an școlar în luna septembrie, inclusiv cele privind distanțarea fizică. Ministrul a admis încă că, la acest moment, infrastructura școlară nu oferă posibilitatea realizării acestei distanțări. 

”După ce vom încheia cu examenele naționale, trebuie deja să gândim scenariul pentru noul an școlar. În funcție și de evoluția epidemiologică la nivelul țării noastre va trebui să gândim măsurile cele mai bune pentru elevi și pentru profesori. Aici este inclusă și această distanțare fizică.

Este adevărat, infrastructura școlară, la acest moment, nu oferă posibilitatea distanțării de care vorbeam mai devreme la examenele naționale și de aceea trebuie să ne gândim cum anume am putea pune în practică o astfel de situație. Dar ar trebui să privim și către celelalte state, cum anume au reușit să realizeze acest lucru”, a spus Monica Anisie.


Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.