Klaus Iohannis, mesaj pentru copii de 1 Iunie: ”Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni. Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători”

0
Foto: Captură video/ facebook.com

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de de Ziua Copilului, spunând că, în contextul epidemiei de coronavirus, copiii au făcut eforturi extraordinare şi s-au adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp.

„Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite, întrucât trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activităţile pe care le făceaţi zilnic cu plăcere. Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători şi că i-aţi protejat pe cei dragi, pe părinţi, şi mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în faţa bolii”, a afirmat Klaus Iohannis într-un mesaj video pe Facebook, cu ocazia Zilei Copilului, citat de Agerpres.

Șeful statului le-a urat mult succes celor care vor susţine curând examenul de Evaluare Naţională şi Bacalaureat.

„Anul acesta condiţiile în care se vor desfăşura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veţi descurca foarte bine. Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre. Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiţi aliaţii mei în această luptă împotriva virusului şi vă asigur că împreună vom depăşi cu bine această perioadă. La mulţi ani cu multe bucurii!”, a mai spus Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.