Ultimul clopoțel la un colegiu din Bistrița și surpriza făcută de profesori celor doi șefi de promoție VIDEO

0
Foto: timponline.ro

La Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița, pentru elevii claselor a XII-a a sunat ultimul clopoțel, însă nu ca în alți ani. În curtea școlii au fost câțiva profesori care au ținut să le ofere absolvenților un moment special, înălțând în aer baloane colorate, în timp ce elevii se aflau dincolo de porțile închise, relatează timponline.ro.

Imagini emoționante în curtea colegiului din Bistrița, dominat de bannerul uriaș cu promoția 2020, vineri, în ultima zi de școală pentru elevii claselor a XII-a. La ora 12.00, s-a auzit ultimul clopoțel, iar profesorii diriginți au eliberat baloane de pe terenul de sport al școlii. Mai mulți elevi au asistat la momentul creat de profesorii lor din spatele porților.

Îmi pare așa de rău că nu am putut organiza festivitatea pe care acești copii minunați o merită. Foarte rău îmi pare, dar le promit că, în momentul în care se va putea, vor avea momentul lor de fericire în curtea colegiului”, a spus Susana Gălățan, directorul școlii.

Profesorii le-au dedicat elevilor și un clip de rămas-bun, transmis live pe pagina de Facebook, iar pentru promoția 2020, cea fără festivitate de absolvire, colegiul a deschis o Carte de onoare (online) în care profesorii, părinții, elevii și prietenii sunt invitați să lase un gând bun.

Surpriză pentru cei doi șefi de promoție

Cu o zi înainte, profesorii au făcut o surpriză și celor doi șefi de promoție ai colegiului, Paula-Iulia Georgeș, absolventă a profilului filologie intensiv franceză, și Emanuel Vasile Puțura, de la profilul matematică-informatică, mai scrie timponline.ro.

Diriginții celor doi elevi și directorul școlii au mers la ei acasă să le înmâneze diploma de excelență, câte un buchet de flori, o coroniță și o mascotă.

”Nu va exista acea festivitate tradițională și atunci nu am vrut să privăm elevii de bucuria de a primi diploma de șef de promoție și de a semna în Cartea de Onoare a școlii. Le-am oferit și câte o mascotă. Emanuel a primit un băiețel cu mâinile la gură, iar Paula o fetiță”, a spus Susana Gălățan.

Bannerul de pe fațada clădirii. Foto: facebook.com/ Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița

Citește și: Anca Tîrcă: Promoția 2020 este una greu încercată. Ar fi bine ca profesorii să nu lase această generație să termine școala trist, fără amintiri de-o viață

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.