Mesajul ministrului Educației, Monica Anisie, pentru elevii clasei a XII-a în ziua ”ultimului clopoțel”

1

Ministrul Educației, Monica Anisie, a postat pe Facebook un mesaj adresat elevilor de clasa XII-a, pentru care anul școlar 2019-2020 se încheie astăzi, 29 mai. ”Astăzi, pentru aproape 150.000 de elevi este ziua marilor emoții, ziua ”ultimului clopoțel”!”, scrie Monica Anisie.

”Finalul zilelor de școală, după cum ați anticipat vreme de 12 ani, NU înseamnă încetarea învățării, a dezvoltării voastre. Ultimele luni, provocatoare, ce-i drept, pentru toți, ne-au demonstrat încă o dată că viața este învățare continuă, pasiune, curaj, asumare! Astăzi intrăm în linie dreaptă cu toții, voi, familiile voastre și noi, profesorii voștri, cu pregătirile pentru examenul Maturității”, le transmite ministrul Educației absolvenților de liceu.

Mesajul integral al ministrului Educației:

”Astăzi, pentru aproape 150.000 de elevi este ziua marilor emoții, ziua ”ultimului clopoțel”!

Dragi elevi,
Finalul zilelor de școală, după cum ați anticipat vreme de 12 ani, NU înseamnă încetarea învățării, a dezvoltării voastre.
Ultimele luni, provocatoare, ce-i drept, pentru toți, ne-au demonstrat încă o dată că viața este învățare continuă, pasiune, curaj, asumare!
Astăzi intrăm în linie dreaptă cu toții, voi, familiile voastre și noi, profesorii voștri, cu pregătirile pentru examenul Maturității.
Este însă atributul vârstei voastre să fiți curajoși, să fiți ambițioși și să aveți energia de a schimba lumea, pentru voi și pentru noi!

Vă doresc tot binele din lume și o viață împlinită, cu alegeri înțelepte și bunătate dăruită și împărtășită!

Baftă multă la examene! Baftă multă în viață!”

Pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar se încheie în data de 29 mai 2020, potrivit structurii anului școlar 2019-2020.

Luni, 2 iunie, elevii sunt așteptați la cursurile de pregătire organizate în școli până pe data de 12 iunie. Examenul de Bacalaureat 2020 va începe pe 22 iunie.

Citește și: 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.