Gestul unor elevi de clasa a VII-a. Copiii au realizat un clip pe care l-au dedicat profesorilor din școală VIDEO

0
Foto: facebook.com/ Scoala Gimnaziala "Mihai Viteazul" Pucioasa

Elevii clasei a Vll-a B de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Pucioasa, județul Dâmbovița, au realizat, alături de dirigintele lor, Alexandru Olteanu, un clip prin care au vrut să le mulțumească profesorilor pentru sprijinul acordat în această perioadă, în care cursurile sunt suspendate, iar școala s-a mutat acasă.

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl…”, își încep elevii filmulețul, care a fost postat pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” Pucioasa.

Pe rând, elevii dau citire unui mesaj care se încheie cu mulțumirile adresate profesorilor.

Profesorul Alexandru Olteanu spune că demersul elevilor a pornit de la provocările din această perioadă, când profesorii sunt alături de ei ”dintr-un ecran”.

”Trăim vremuri grele, timpul pare că s-a oprit în loc și Pământul a obosit. Ne luptăm cu ceva nou pentru fiecare dintre noi, istoria este plină de astfel de evenimente, dar nu credeam că ne vom întâlni și noi cu o asemenea pandemie.

Dar pentru că profesorii au încurajat elevii, noi, colectivul clasei a VII-a B, am hotărât să aducem zâmbetele pe chipul celor care de ceva vreme ne erau alături la catedră, iar acum, din păcate, ne sunt alături dintr-un ecran.

Sperăm ca totul să fie bine cât mai curând! Totodată, școala noastră a fost alături și de medici, eroii din linia întâi ai orașului Pucioasa și nu numai. Totul are câștig de cauză în echipă. Noi, dascăli și elevi, contribuim pe cât se poate la binele comunității. Având în vedere începerea unui nou an școlar, Școala „Mihai Viteazul” Pucioasa, îi așteaptă cu brațele deschise pe toți cei ce doresc să se alăture acestui colectiv. „Nihil sine Deo”, cum spune latinul și sub acest îndemn vom trece peste toate”, declară Alexandru Olteanu.

Citește și: O elevă de clasa a VII-a scrie lecțiile pentru copiii din sat care nu au acces la tehnologie: ”Am vrut să fac ceva pentru cei care nu au posibilități”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.