Premierul Ludovic Orban: Elevii care vor participa la pregătirile pentru examene vor putea sta în şcoală doar cu măşti de protecţie

0
Foto: facebook.com/ Partidul Naţional Liberal

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a care vor veni la cursuri în perioada 2-12 iunie pentru a se pregăti pentru examenele naționale vor purta măști de protecție în școală, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat că, în cazul elevilor ai căror părinţi nu au posibilități, măștile vor fi distribuite gratuit.

Ludovic Orban a afirmat că statul va asigura măşti gratuite pentru categoriile defavorizate, precum şi pentru unii elevi.

„Chiar dacă s-a luat decizia de menţinere a suspendării cursurilor în şcoli şi universităţi, pentru clasele terminale a VIII-a şi a XII-a care între 2 şi 12 iunie vor participa în anumite condiţii la pregătirea examenului de Evaluare şi a Bacalaureatului vom asigura măşti, în cazul în care părinţii nu au posibilitatea să ofere măşti, pe care le vom pune la dispoziţia şcolilor. Fiecare copil nu va putea sta în şcoală decât cu mască”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Klaus Iohannis: Elevii din clasele terminale nu sunt obligați să meargă la școală. Ei au această oportunitate, dar nu este nimeni obligat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.