ISMB: Miercuri se reia activitatea conform structurii anului şcolar. Recomandarea este de a se proceda în continuare învăţarea de acasă

0
Foto: pixabay.com

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Roxana Cercel, a declarat că, miercuri, se reia activitatea conform structurii anului școlar, scrie digi24.ro. După vacanța de Paște, cursurile școlare ar urma să se desfășoare în continuare în regim online.

”Se reia activitatea în toate şcolile conform structurii anului şcolar, iar recomandarea Inspectoratului Şcolar şi a Ministerului Educaţiei este de a se proceda în continuare învăţarea de acasă. În ceea ce priveşte contactul profesorilor cu elevii, există în acest moment infrastructura necesară pentru ca lecţiile să se desfăşoare normal, cel puţin la nivel de Capitală”, a declarat Roxana Cercel.

Comunicarea la distanţă se va face prin intermediul diferitelor aplicații, pe site-ul inspectoratului existând o serie de platforme care sunt recomandate şi o serie de tutoriale.

Elevii claselor a VIII-a şi a XII-a au la dispoziţie ore de curs prin intermediul programului TELEŞCOALA, ce poate fi urmărit pe postul TVR2.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here