Un student din Sibiu lipeşte afişe pe stâlpi cu mesaje de mulțumire și de încurajare: „Orice gest micuţ contează în această perioadă dificilă”

0
Foto: oradesibiu.ro

Adrian Chirciu, student al Facultăţii de Inginerie din Sibiu, a lipit joi mai multe afişe pe stâlpii din oraș, cu mesaje în care le mulţumeşte medicilor, poliţiştilor și jandarmilor pentru efortul lor, respectând însă regulile impuse de ordonanţele militare, relatează Agerpres.

Eu am luat o mică iniţiativă personală, văzând în mediul online multe mesaje de încurajare, eu m-am gândit să le mut şi în stradă (în jurul domiciliului bineînţeles, pentru că trebuie să respectăm regulile actuale). Chiar dacă oraşul este pustiu în perioada asta, putem să îl facem mai viu şi colorat şi poate chiar să aducem un zâmbet şi mai multă speranţă mai ales celor vârstnici care nu sunt aşa conectaţi la social media cum suntem noi. Dacă doriţi şi voi să vă alăturaţi şi să vă deconectaţi puţin de la toate ştirile negative făcând şi voi un desen, sunteţi bineveniţi”, este mesajul publicat de Adrian Chirciu, joi seara, pe Facebook.

Întrebat de ce a desenat afişele cu mesaje pozitive şi le-a lipit în oraş, Adrian Chirciu a spus: „Ar fi frumos ca sibienii să facă ceva din drag pentru comunitate. Orice gest micuţ contează în această perioadă dificilă”.

După afişele cu mesajul „Totul va fi bine”, Adrian Chirciu a lansat la Sibiu moda afişelor cu mesajele: „M.A.I. vă mulţumim!”, „Mulţumim cadrelor medicale”, „O zi frumoasă”.

Foto: oradesibiu.ro

Citește și: Elevii se implică în lupta împotriva coronavirusului. Echipele de robotică din mai multe licee confecționează viziere pentru angajații spitalelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.