Platformă cu lecții și teste video online, pusă la dispoziția elevilor de liceu de Universitatea Politehnica din București

0
Foto: pixabay.com

Universitatea Politehnica din București anunță că pune la dispoziția elevilor de liceu o platformă de lecții și teste video online, LearningPark, unde se pot pregăti la matematică, fizică, chimie, dar pot învăța și lucruri despre antreprenoriat.

”Având în vedere măsurile impuse de autorități pentru a stopa răspândirea noului coronavirus (COVID-19) Universitatea POLITEHNICA din București (UPB) a suspendat programul de pregătire gratuită în universitate, până când situația va reveni la normal.

Astfel venim în întâmpinarea elevilor de liceu și le propunem o platformă cu lecții și teste video pentru pregătire la matematică, fizică, chimie și antreprenoriat”, se arată în anunțul postat pe site-ul universității.

Conform sursei citate, platforma https://learningpark.upb.ro/ este pusă la dispoziție gratuit de către UPB și cuprinde, în momentul de față, 172 de lecții și teste video ce pot fi accesate după ce se creează un cont personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.