Toate mobilitățile din cadrul programelor Erasmus+, ESC și SEE, suspendate până la data de 31 martie

0
Foto: facebook.com/ Erasmus+RO

Toate mobilitățile din cadrul programelor Erasmus+, Corpul European de Solidaritate și Granturile Spațiului Economic European (SEE) se suspendă până la data de 31 martie, în urma deciziei luate, luni, de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, se arată într-un anunț postat pe site-ul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă a aprobat, în ședința de luni, în care a decis și suspendarea cursurilor în perioada 11-22 martie, ”sistarea programelor de studii privind schimbul de experiență până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, dacă acestea nu au fost începute până la data prezentei hotărâri”.

”În urma măsurilor adoptate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă din data de 9 martie 2020, respectiv „sistarea programelor de studii privind schimbul de experiență până la 31 martie” a.c., toate mobilitățile din cadrul programelor Erasmus+, Corpul European de Solidaritate și Granturile Spațiului Economic European (SEE) se suspendă până la aceeași dată (plecările sau sosirile stabilite în acest interval).

Cheltuielile efectuate în avans pentru mobilități care nu se vor derula, intră sub incidența cazului de forță majoră și sunt considerate eligibile. (…) În măsura în care este posibil, vă sfătuim să păstrați deschisă opțiunea de reprogramare a mobilității în acord cu partenerii și/sau furnizorii de servicii”, se arată în anunțul de pe site-ul Agenției.

Citește și: OFICIAL. Școlile și grădinițele se închid în perioada 11-22 martie. Măsura ar putea fi prelungită, în funcție de situație UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.