Târg pentru elevi și studenți. Peste 100 de universități din Europa vor fi prezente în martie la RIUF

0
Foto: facebook.com/ RIUF - Romanian International University Fair

Peste 100 de universităţi din mai mult de zece ţări își vor prezenta oferta educațională la RIUF – The Romanian International University Fair, ce va avea loc în luna martie. Târgul se va desfășura în patru mari orașe: București (14-15 martie 2020), Timişoara (17 martie), Iaşi (19 martie) şi Braşov (21 martie).

Printre ţările care vor participa la RIUF se numără Marea Britanie, Olanda, Elveţia, Franţa, Belgia, SUA, Italia sau Danemarca, scrie Agerpres. Organizatorii precizează că printre universităţile de top care vor fi prezente la târg se numără Radbound University, aflată în top 10 universităţi din Olanda, sau Universitatea Birmingham, în top 100 universităţi la nivel mondial.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să afle informaţii despre 7.000 de programe de studiu (licenţă, masterat, doctorat) şi despre oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională pentru elevii de liceu şi studenţii prezenţi la evenimente.

Elevii şi studenţii vor afla despre procedura de admitere, burse şi viaţa în campus, oportunităţi de angajare în timpul studiilor. În plus, pot beneficia de consiliere educaţională şi vocaţională gratuită.

Reprezentanţii universităţilor vor fi pregătiţi să interacţioneze cu vizitatorii şi să răspundă întrebărilor legate de studiul în România sau în străinătate.

Cei care îşi doresc să afle cum este experienţa de student internaţional vor avea ocazia să discute direct şi cu studenţii instituţiilor educaţionale prezente la evenimentele din luna martie.

Mai multe detalii despre RIUF 2020 găsiți AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.