Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în urma incidentului de la Școala 133 din Bucureşti

0
Foto: facebook.com/ ISU Bucuresti-Ilfov

Autorităţile fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în urma situaţiei înregistrate, marţi, la Şcoala 133, unde mai mulţi elevi au acuzat un disconfort respirator în urma procedurilor de igienizare efectuate în unitatea de învatamânt, unii dintre ei ajungând la spital, scrie Agerpres.

„În urma situaţiei înregistrate ieri, 21.01.2020, la Şcoala generală nr. 133, din Sectorul 4, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 4, s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, precizează, miercuri, Poliţia Capitalei.

Optsprezece elevi de la Şcoala 133 din Capitală au ajuns marţi la spitalele „Grigore Alexandrescu” şi „Marie Curie”.

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti au decis, marţi, închiderea Şcolii nr. 133 pentru trei zile, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

„Urmare a primelor verificări, inspectorii DSPMB au luat ca primă măsură închiderea operativă a unităţii de învăţământ pe o durată de 72 de ore. Controlul DSPMB continuă, un raport va fi prezentat ministrului Sănătăţii”, se arăta în informare.

Elevii Şcolii 133 din Capitală au fost evacuaţi marţi, după o operaţiune de dezinfecţie făcută de Societatea Dezinfecţie şi Deratizare SRL. Primăria sectorului 4 afirmă că au fost folosite substanţele BIONET A15 şi INSEKTUM şi că acestea sunt omologate.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.