Campania ”Toată școala citește”, înainte de vacanță. Cum s-a desfășurat pauza de lectură în ultimele zile din semestrul I – FOTO

0
Foto: facebook.com/ Scoala Barcianu

Campania ”Toată școala citește”, inițiată de Anca Tîrcă, specialist în educație, și susținută de SparkNews.ro, a mobilizat zeci de școli din întreaga țară de la începerea anului școlar. O idee lansată virtual a fost preluată de profesori și transformată într-o pauză de lectură zilnică sau săptămânală, în care elevi, cadre didactice, directori, bibliotecare, femei de serviciu sau paznici lasă orice altă activitate deoparte și citesc. În ultimele zile din semestrul I, s-au alăturat campaniei noi școli din țară ori clase din diferite unități de învățământ și, sperăm noi, numărul lor va crește odată cu reluarea cursurilor pe semestrul al II-lea.

SparkNews.ro vă prezintă imagini din pauza de lectură, surprinse în ultimele două săptămâni în școlile care alcătuiesc de acum comunitatea ”Toată școala citește”. Imagini extraordinar de frumoase, într-o campanie de încurajare a lecturii care s-a dovedit una de succes și pe care vom continua să o relatăm și după reluarea cursurilor.

Școala Gimnazială ”Ion Șuhane” Frumosu

Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, județul Olt

Școala Gimnazială ”Sf. Andrei” Brăila 

Școala Gimnazială „Avram Iancu” Oradea

Școala Gimnazială Nr.1 Săliște de Vașcău, Bihor

Școala Gimnazială „Toma Caragiu” Ploiești – clasa a III-a C

Școala Gimnazială ”George Coșbuc” Baia Mare

Școala din comuna Marca, județul Sălaj

Liceul Tehnologic nr.1, Cadea – clasa a V-a, secția maghiară

Școala Gimnazială Plăvălari

Școala Gimnazială Răzvad

Școala Gimazială de Arte ”N.N. Tonitza” Bârlad

Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Roman – clasa a II -a D

Școala Barcianu, Rășinari

Școala Gimnazială „Episcop Melchisedec Ștefănescu”, Gârcina

Şcoala Gimnazială Ştirbăţ, Suceava 

Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva

Liceul Tehnologic Vedea, județul Arges – clasa a V-a A 

Școala Gimnazială Cislău

Fotografiile din acest articol sunt preluate de pe paginile de Facebook ale școlilor implicate în campanie, ale profesorilor, precum și de pe pagina de Facebook Campania „Toată școala citește” și de pe pagina personală a specialistului în educație, Anca Tîrcă.

SparkNews.ro susține campania ”Toată școala citește”, inițiată de Anca Tîrcă, specialist în educație, și relatează poveștile școlilor care s-au alăturat acestui proiect.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.