„Tramvaiul colindelor” va circula, timp de trei săptămâni, în Capitală

0

„Tramvaiul colindelor” va circula, începând de sâmbătă, timp de trei săptămâni, pe traseul Liniei 1, în Capitală, anunță Primăria Municipiului București (PMB), informează Mediafax.

”Primăria Capitalei și Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), derulează, în perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, un eveniment socio-cultural, organizat, ca în fiecare an, în preajma Crăciunului – „Tramvaiul Colindelor”, precizează municipalitatea.

Astfel, timp de trei săptămâni, pe traseul Liniei 1, va circula un tramvai modernizat, frumos împodobit, care va străbate centrul Capitalei și le va oferi celor care călătoresc cu el colinde şi alte cântece de iarnă (româneşti şi internaţionale).

Tramvaiul de tip Bucur LF, modernizat în Uzina proprie a Societății de Transport Bucureşti (STB) , este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și cu urarea „Sărbători fericite!”.

În tramvai vor avea acces toţi călătorii, iar vehiculul va avea un program normal de funcţionare şi va opri în toate staţiile de pe traseul Liniei 1, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here