Cum a fost decorat holul școlii din Târgoviște unde, la deschiderea anului școlar, profesoarele au dansat pentru elevi FOTO

0
Foto: Captură video

În holul central al Școlii Gimnaziale ”Radu cel Mare” din Târgoviște, plafonul a fost decorat în această vară cu drapelul României. Fotografiile ne-au fost trimise de Tatiana Crosetate, laborant în cadrul școlii, cea care a realizat lucrarea, alături de o colegă. Școala ”Radu cel Mare” este unitatea de învățământ care, la începutul anului școlar, a avut o festivitate de deschidere cu un moment special: profesoarele au dansat pentru elevi.

”Am vrut să fie o surpriză <wow> pentru colegi, părinți și copii și… a fost!”, spune Tatiana Crosetate, cea care a avut ideea creării drapelului pe plafonul din holul școlii.

De ce drapelul? ”Simplu: iubim România, așa cum este ea, iar copiii trebuie să învețe, să cinstească adevăratele valori ale țării, iar drapelul este o valoare, ne reprezintă ca neam și ca țară. Românii poartă aceste culori în suflet, indiferent în ce colț al lumii se află.

Iar noi avem încredere în copii! Acesta a fost și mesajul de pe tricourile noastre, la deschiderea noului an școlar ”altfel”: <Copile, am încredere în tine!>”, explică Tatiana Crosetate.


Cum a fost festivitatea de deschidere a anului școlar la Școala Gimnazială ”Radu cel Mare” din Târgoviște, când profesoarele au dansat pentru elevi:

Foto: Tatiana Crosetate

Citește și: Școala reinventată: Spații viu colorate, centru de robotică și catalog electronic, la un colegiu din Pașcani FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.