Andrei Ilie, elevul care a creat BACde10 și ENde10, a lansat un nou proiect pentru liceeni. El este acum student în anul I la Automatică

0
Foto: pixabay.com

Andrei Ilie, absolvent al Colegiului Național ”Emil Botta” din Adjud și student în anul I la Facultatea de Automatică și Calculatoare, are o nouă propunere pentru liceeni. O platformă unde aceștia pot cumpăra sau vinde cărți și orice alte materiale de care au nevoie. Andrei a pornit în realizarea proiectului de la nevoia pe care a constatat-o în timpul liceului, atunci când elevii erau în căutarea de diverse culegeri și portofolii care să îi ajute în timpul anului școlar. 

Andrei Ilie (foto) a terminat anul acesta Colegiul Național ”Emil Botta” din Adjud, Vrancea, și este cel care a creat aplicațiile BACde10 și ENde10. Ajuns student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București, Andrei a pregătit un nou proiect destinat liceenilor: carti-de-liceu.ro.

După succesul aplicațiilor BACde10 și ENde10 care sunt într-o continuă dezvoltare și pentru care caut colaboratori – profesori și studenți – pentru o dezvoltare și mai bună a acestora, am decis să creez o nouă platformă ce ușurează căutarea elevilor și îi ajută să facă schimb de materiale. Aceasta are la bază un concept pe care l-am înțeles încă din liceu: la fiecare început de an școlar, dar și în timpul acestuia, elevii caută pe holurile liceului, prin cunoștințe și nu numai, diferite culegeri și portofolii care să îi ajute să învețe pentru anul școlar respectiv. carti-de-liceu.ro este o platformă prin intermediul căreia orice elev, student sau profesor poate cumpăra sau vinde orice material fizic de care are nevoie un elev”, spune Andrei.

Totodată, pe această platformă, adaugă Andrei, oricine poate dona asemenea materiale. El precizează că ”pentru o organizare cât mai sigură, cumpărăturile nu vor fi făcute prin sisteme bancare, ci prin plata ramburs a obiectelor”.

”Sper pe cât posibil să digitalizăm cât mai mult nevoile noastre, să ne putem canaliza cât mai bine pe ce avem nevoie cu adevărat și să economisim pe cât posibil cea mai importantă resursă a noastră – timpul. Îmi doresc ca pe viitor să realizez cât mai multe astfel de proiecte, iar cine dorește să susțină proiectele create de mine, menționate anterior, o poate face în orice mod dorește și mă poate contacta la adresa de email andrei@utilsoftwaresolutions.ro”, transmite fostul licean.

Andrei spune că a creat site-ul într-o săptămână: ”Mi-aș dori ca orice proiect creat de mine să exceleze, deoarece doar prin muncă și multe proiecte putem evolua”. Despre așteptările pe care le are ca student la Automatică, Andrei mărturisește că își dorește să întâlnească noi colaboratori: ”În primul rând, îmi doresc sa cunosc persoane noi și mai implicate ca mine cu care să colaborez și să mă dezvolt și, de ce nu, să încerc să aduc ceva nou în acest domeniu.

Citește și: Un elev din Adjud a creat aplicația pentru mobil ”BAC de 10”. Andrei este olimpic și nu vrea să plece din țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.