Breaz: În momentul de faţă, nu există nicio şcoală în România care să nu beneficieze de cel puţin un calculator

0

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a declarat, marţi, că în prezent nu există şcoli în România care să nu beneficieze de cel puţin un calculator, iar 95% dintre acestea au şi conexiune la internet, scrie Agerpres.

„Dotarea fiecărei şcoli depinde şi de cât de mult s-au implicat în aceste dotări atât comunităţile locale, cât şi directorii, ce proiecte au avut comunităţile respective. În momentul de faţă, nu există nicio şcoală în România care să nu beneficieze de cel puţin un calculator, în funcţie şi de dimensiunea şcolii. (…) Conexiune la internet avem în 95% din şcoli. Sunt cazuri izolate acolo unde nu avem în momentul de faţă acces sau conexiune la internet”, a susţinut Daniel Breaz, la Palatul Victoria, întrebat dacă există o statistică din care să reiasă câte şcoli sunt în prezent dotate cu calculatoare.

Două contracte de finanţare, din fonduri europene, pentru proiecte vizând domeniul Educaţiei, în speţă implementarea catalogului electronic şi a bibliotecii virtuale, au fost semnate marţi, într-o ceremonie desfăşurată la Palatul Victoria.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here