Târg educațional pentru copiii din sectorul 4: Mai multe școli, cluburi și grădinițe își prezintă ofertele de educație alternativă

0
Foto: pixabay.com

Un număr de 14 grădinițe, școli particulare și cluburi își vor prezenta, în acest weekend, ofertele de programe școlare și activități extrașcolare pentru copiii din Sectorul 4, în cadrul primului Târg Educațional ce va avea loc în centrul comercial Sun Plaza.

În perioada 30 august – 1 septembrie, cele 14 grădinițe, școli particulare și cluburi vor oferi informații despre instituțiile pe care le reprezintă și vor desfășura activități pentru cei mici în zona special amenajată în centrul comercial, anunță organizatorii.

”Cel mai important lucru atunci când decidem să organizăm un eveniment este să
oferim locuitorilor din Sectorul 4 activități utile și un plus de cunoaștere. De această dată, am vrut să aducem programele educaționale și activitățile extrașcolare mai aproape de părinți și vrem totodată să fim alături de ei într-un moment important și emoționant: începutul anului școlar”, spun reprezentanții Sun Plaza, într-un comunicat de presă.

În cele trei zile, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani vor putea participa la aproximativ 40 de ateliere, organizate de expozanți. Târgul Educațional va fi amenajat în două zone, una dedicată partenerilor educaționali care vor avea demonstrații la standuri și o altă zonă special amenajată pentru activități mai ample, precizează organizatorii.

Atelierele se vor organiza pentru grupuri de 10 – 12 persoane, iar cei mici vor putea
participa la confecționare de măști, matematică distractivă, pictură pe pietre, mozaic, pictură pe tricouri, confecționare brățări, jocuri de atenție și memorie, activități de dezvoltare personală, quilling, pictură cu praf de marmură, engleză, dans, puzzle, teatru de păpuși, șah sau robotică.

Programul activităților este disponibil aici. Evenimentul va fi deschis publicului în intervalul orar 10:00 – 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.